SON

Coach en Trainer

Wij Bewegen, worden Fitter én Verbinden!
Wij doen het anders. Maar dan ook écht anders. Onze filosofie brengt educatie en sporten samen onder 1 dak. We laten de eerlijkheid zien in de processen; de groei en de tegenslagen. Fitness & Coaching voor bedrijven


Onze club is echt een verrassend mooie optie om mensen bij elkaar te brengen. Ontspanning of inspanning. Vitaal Vergaderen, sporten én een healthy lunch. Alleen, met collega’s/relatie of met het managementteam. Wat jullie plan ook is, bij SON zijn jullie op het juiste adres. Daag ons maar eens uit.

MEER INFORMATIE

Fitness & Coaching voor particulieren


Die lach op jouw gezicht, daar gaan wij voor. Elk bezoek weer, maar vooral wanneer jij jouw doel behaald hebt. En stiekem alweer nadenkt over een volgend doel of uitdaging. We hebben een unieke aanpak en filosofie; gebaseerd op ons bewezen SON-formule. Deze formule vormt de rode draad qua aanpak voor onze hele club.

MEER INFORMATIE
Trainingen & Activiteiten

GRATIS PROEFLES

LEEFSTIJL COACHING

PERSONAL TRAINING

PERSONAL GROUP TRAININGPROEFLES

Gratis en vrijblijvend kennismaken met onze personal group trainingen. Je hebt keuze uit de volgende personal group lessen: SON-elements, Kracht en conditie, Burn en Outdoor training.
Sport & Coaching voor bedrijven


Bloeiende mensen, zorgen voor groeiende organisaties. Toch? Maar zeg eens eerlijk hoe fit zijn jouw mensen echt? En hoe help jij ze als ondernemer om fit en vitaal te blijven? Of wordt het tijd om samen eens iets in beweging te zetten?

Sporten voor Bedrijven Coaching voor bedrijven Fitness voor bedrijven