Home / ONZE DIENSTEN / Lifestyle coach Enschede en Hengelo

Lifestyle Coaching
NOOIT MEER MOE EN FUTLOOS WAKKER WORDEN.

MET LIFESTYLE COACHING.

We kunnen er veel aan doen, gezonde voeding, voldoende bewegen en minder stress. We weten het allemaal… Weten wat goed voor je is is stap 1, maar de ingesleten patronen doorbreken is een tweede. En dan komt het nieuwe, gewenste gedrag er nog achter aan.

Hoe energiek en vitaal je je voelt wordt beïnvloed door o.a. voeding, beweging, ademhaling, spanning en ontspanning. Kortom, jouw vitaliteit wordt o.a. beïnvloed door jouw leefstijl. Om te werken aan vitaliteit zijn er meestal leefstijlaanpassingen nodig. Maar ook vaardigheden om deze aanpassingen vol te kunnen houden zijn belangrijk.IEDEREEN KAN VERANDEREN.

MAAR VOLHOUDEN IS EEN VAK.

SON hanteert een aanpak die niet alleen voor het korte termijn succes gaat, maar waarbij je d.m.v. structurele leefstijlaanpassingen aan jouw vitaliteit op langere termijn werkt. Tijdens een intake bepaal ik samen met jou jouw doel, om daarna een plan op te kunnen stellen. Samen met jou ga ik aan de slag om jouw doel te bereiken, door bewustwording en makkelijke toepasbare aanpassingen in de leefstijl. 

ONZE 

DOMEINEN.

Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding, Ontspanning en Structuur. Als je op eén of meerdere van deze onderwerpen graag verandering zou willen zien kunnen we jou daarbij helpen. Dit doen we altijd aan de hand van jouw wensen en eigen mogelijkheden. Want het doel is niet om de perfecte leefstijl te crëeren, maar een leefstijl die je vol kan houden en waar jij je prettig bij voelt.