Home / ONZE DIENSTEN / Personal Group Training Enschede

Group TrainingIN EEN GROEP, MAAR WEL PERSOONLIJK.

HELP ELKAAR VOORUIT.

Geniet van de voordelen

van een personal trainer, als onderdeel

van een leuke, gemotiveerde en kleine groep.

Lagere kosten, maximale coaching.BIJ ONS IS 

NIEMAND EEN NUMMER.

Bij ons is een groepstraining een toegankelijke en betaalbare manier om onder begeleiding van een bekwame personal trainer te sporten. Zonder dat je in hoeft te leveren op kwaliteit.

GROEPEN ZIJN MASSA. EN MASSA IS KASSA.

NIET BIJ ONS.

Samen met een leuke groep gelijkgestemden werken aan een betere versie van jezelf. Sterker en energieker. De sfeer is bij ons motiverend en energiek. Wij zijn ervan overtuigd dat dat allemaal bij zal dragen aan jou krijgen waar je wilt komen.
DIT ZIJN ONZE GROEPEN


BURN

EXPLOSIVITEIT, CONDITIE EN KRACHT.

Het komt hier allemaal aan bod. Beginners en gevorderden, mannen en vrouwen. We maken je in deze groep een vitaler en sterker mens, een betere atleet of gewoon allebei. Voor ieder wat wils. Enige trainingservaring is een must voor deze les.

KRACHT EN CONDITIE

STERK(ER) EN FIT(TER) WORDEN

Daar draait het om in deze (circuit) training. Na een intensieve warming up combineren we krachtoefeningen met conditieoefeningen.

STRENGTH

KRACHTONTWIKKELING

Krachtontwikkeling, hoe je moet bewegen en werken aan lichaamsgevoel draait het om in deze les. In deze les staan we bewust langer stil bij vragen en oefeningen. Tijdens deze les trainen we niet hard, maar slim.

FITNESS BOKSEN

BOKSEN GECOMBINEERD MET FITNESS

Verantwoord, intensief, leuk en super effectief te werken aan “boxing skills”, gecombineerd met elementen uit de fitness. Er wordt niet gespard. We leggen de nadruk op veiligheid, plezier en techniek.