Home / ONZE DIENSTEN / Healthcoaching Enschede

Healthcoaching

Meer rust, energie én minder stress!Wat is Healthcoaching?

Gezond en fit oud worden, dat wil iedereen. We kunnen er veel aan doen, gezonde voeding, voldoende bewegen en minder stress.

We weten het allemaal… Weten wat goed voor je is is stap 1, maar de ingesleten patronen doorbreken is een tweede. En dan komt het nieuwe, gewenste gedrag er nog achter aan.

Heb jij behoefte aan een sparringpartner? Of, ben jij klaar om je patronen te doorbreken? Plan dan nu een vrijblijvend gesprek in.

Son Coach & Trainer Personal trainingPersonal Training

Wil je fitter en energieker worden en bouwen aan een sterk en fit lichaam? Samen met een coach werk je heel doelgericht aan jouw kracht en fitheid, op een manier dat helemaal past bij jouw levensstijl of (sport)doel. 


Meer informatie

Personal Group Training

Samen zoeken we grenzen op, worden we ons bewust van eigen grenzen, nemen we grenzen weg of verleggen we juist grenzen. We testen, meten en werken aan jouw fysieke gezondheid. Met een programma op maat behaal jij niet alleen je doelstelling, maar overtref je deze. Ontwikkeling op alle fysieke onderdelen vindt plaats. Met als doel blijvend resultaat voor de lange termijn.

Meer informatie