Home / ONZE DIENSTEN / Personal Group Training Enschede

Personal

Group Training

Fit worden onder leuke omstandigheden!
Waarom Personal Group?

Je wilt heel graag trainen, maar liever niet alleen trainen? Inspanning en ontspanning combineren? Dan zijn onze kleinschalige groepslessen iets voor jou. Onze trainingsmethode; Beter bewegen, fitter en sterker worden onder begeleiding van een coach of een trainer, met net dat tikkeltje extra kracht en doorzettingsvermogen dankzij de andere groepsleden.

De groep leert en lacht, daarom krijg je net dat tikkeltje extra kracht. Train op een vast moment in de week of wissel je dagen en tijden naar wens – jij bepaalt!

Tarieven vanaf € 12,49 per groepsles

Son Coach & Trainer Personal trainingOnze groepslessen

Elements

Terug naar de basis en bouwen aan een sterk fundament voor jouw vitaliteit. Met je lichaam als basis instrument vergroten we jouw lichaamsgevoel en belastbaarheid. Dit doen we met de belangrijkste krachtoefeningen, ademhaling- en mobiliteitsoefeningen.

Kracht en Conditie

Sterk(er) en fit(ter) worden daar draait het om in deze les. Na een intensieve warming up doen we de belangrijkste basis krachtoefeningen met conditieoefeningen. Daarvoor gebruiken we losse gewichten tot aan kettlebells.


Burn

Voor de die hards en liefhebbers hebben we nog iets bijzonders in petto: de burn groepsles is voor iedereen die met (zeer) hoge intensiteit wilt trainen en houdt van een competitie-element. Na een pittige én goede warming up, gooien we met ballen, dansen met de battlerope en nog veel meer!

Fitness Boksen Vrouwen

Fitness Boksen voor vrouwen is een methode om verantwoord, intensief, leuk en super effectief te werken aan “boxing skills”, gecombineerd met elementen uit de fitness. Er wordt hier niet gespard en we leggen de nadruk op veiligheid, plezier en techniek. Deze training kan individueel zijn, of in een groep.