Home / OVER SON

Lifestyleclub

SON
Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn de belangrijkste waarden binnen de club. 
Het zijn eigenschappen (drijfveren) die laten zien waar wij voor staan. Het is ons DNA. 
Elke kernwaarde is op z’n eigen manier betekenisvol én op hun eigen manier verbonden met elkaar. 
De één is niet los te koppelen van de ander. Het zijn verschillende puzzelstukken die elkaar aanvullen en versterken. 

Zo staan wij ook in het leven; elkaar helpen en elkaar versterken.


Beweging is de 𝙧𝙤𝙙𝙚 𝙙𝙧𝙖𝙖𝙙 van waaruit we werken. Door beweging ontstaan mooie dingen in het 𝙡𝙚𝙫𝙚𝙣. Het zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk een stap 𝙫𝙤𝙤𝙧𝙪𝙞𝙩 kunt zetten, of dat nu gaat om iemand persoonlijk leren kennen, anderen laten leren of mensen laten bewegen, in beweging komen geeft 𝙚𝙣𝙚𝙧𝙜𝙞𝙚.

Daarnaast is het absoluut 𝙣𝙤𝙤𝙙𝙯𝙖𝙠𝙚𝙡𝙞𝙟𝙠 voor je. Het is de basis van je vitaliteit. Het vermogen om te kunnen bewegen biedt je 𝙡𝙚𝙫𝙚𝙣𝙨𝙫𝙧𝙞𝙟𝙝𝙚𝙞𝙙, een niet te onderschatten factor voor jouw 𝙜𝙚𝙡𝙪𝙠𝙨𝙗𝙚𝙡𝙚𝙫𝙞𝙣𝙜 en daarmee je 𝙫𝙞𝙩𝙖𝙡𝙞𝙩𝙚𝙞𝙩.

Zowel je 𝙛𝙮𝙨𝙞𝙚𝙠𝙚 als 𝙢𝙚𝙣𝙩𝙖𝙡𝙚 fitheid zijn van belang om succesvol en 𝙜𝙚𝙯𝙤𝙣𝙙 door het 𝙡𝙚𝙫𝙚𝙣 te gaan. Goed slapen, voldoende bewegen en gebalanceerd eten zijn daarvoor 𝙚𝙨𝙨𝙚𝙣𝙩𝙞ë𝙡𝙚 𝙗𝙤𝙪𝙬𝙨𝙩𝙚𝙣𝙚𝙣. Als je een goede fysieke conditie hebt, kun je dingen beter 𝙫𝙤𝙡𝙝𝙤𝙪𝙙𝙚𝙣 en voel je je 𝙚𝙢𝙤𝙩𝙞𝙤𝙣𝙚𝙚𝙡 𝙨𝙩𝙖𝙗𝙞𝙚𝙡𝙚𝙧.

Mentale fitheid stelt je in staat om betere prestaties te kunnen leveren, 𝙜𝙚𝙯𝙤𝙣𝙙𝙚 𝙧𝙚𝙡𝙖𝙩𝙞𝙚𝙨 te onderhouden en je voldaan, gemotiveerd en optimistisch te voelen. Als je mentaal fit bent, zit je lekkerder in je vel, heb je 𝙢𝙞𝙣𝙙𝙚𝙧 last van stress en kun je je uitdagingen 𝙙𝙚 𝙗𝙖𝙖𝙨 (zowel op het werk als thuis).

Verbinding is 𝙗𝙡𝙤𝙚𝙞𝙚𝙣 en 𝙜𝙧𝙤𝙚𝙞𝙚𝙣 en om te groeien heb je 𝙗𝙚𝙩𝙚𝙠𝙚𝙣𝙞𝙨𝙫𝙤𝙡𝙡𝙚 𝙧𝙚𝙡𝙖𝙩𝙞𝙚𝙨 nodig. Betekenisvolle relaties waarin gelijkwaardig wordt samengewerkt. Dan pas ontstaat echt contact. Het is werkelijk 𝙘𝙤𝙣𝙩𝙖𝙘𝙩 hebben met de ander, iets willen 𝙙𝙚𝙡𝙚𝙣 met de ander, kunnen 𝙡𝙚𝙧𝙚𝙣 van de ander, 𝙜𝙚𝙖𝙘𝙘𝙚𝙥𝙩𝙚𝙚𝙧𝙙 worden door de ander.

Anderen laten leren of uitdagen tot bewegen kan pas echt als je dat in verbinding kunt doen. 𝙕𝙤𝙣𝙙𝙚𝙧 oordelen. Wij zijn geïnteresseerd in jou als mens en wat jou 𝙗𝙚𝙬𝙚𝙚𝙜𝙩 in het leven. 𝙊𝙥𝙧𝙚𝙘𝙝𝙩𝙚 interesse en nieuwsgierig zijn naar elkaar versterkt het samen zijn en de 𝙫𝙚𝙧𝙗𝙞𝙣𝙙𝙞𝙣𝙜.


Murat Son

Coach en oprichter


De kracht van Murat ligt in zijn integere werkwijze. Hij heeft het vermogen om jou het vertrouwen te geven dat jij kunt bereiken wat je al jarenlang voor ogen hebt. Met zijn persoonlijke aandacht helpt hij je de kracht bij jezelf te vinden en te ontdekken wat bij jou past.

Afgestudeerd als eerste graad docent Lichamelijke Oefening (HBO) en verschillende minoren zoals creatieve communicatie & sociale interacties (sociale psychologie), icm. met toonaangevende coachingsopleidingen, heeft Murat een enorme ervaring en unieke werkwijze ontwikkeld.

Daarnaast is bewezen kennis over het lichaam, voeding en leefstijl van grote waarde in de begeleiding naar een fit lichaam en gezonde leefstijl om gelukkiger door het leven te gaan.