Home / OVER SON

Over SON 

Coach en Trainer
Onze filosofie

Wil jij het anders? Maar dan nu ook écht anders?

Geen standaard trainingsprogramma's?

SON Coach en Trainer brengt de sport-, training- en leefstijlprogramma’s onder één dak. Ja, dat is uniek. En nee, dat is niet altijd gemakkelijk. Wij zijn volstrekt helder over de processen en de groei. Maar ook over de inspanningen. Met onze personal training en leefstijlprogramma's op maat. Voor de lange termijn. Omdat jij gaat voor de gezonde leefstijl die je vol kunt houden. Bij voorkeur voor de rest van je leven. 

Dát vind je bij SON Coach en Trainer: Veranderen én Volhouden!


Murat Son

Coach en oprichter


De kracht van Murat ligt in zijn integere werkwijze. Hij heeft het vermogen om jou het vertrouwen te geven dat jij kunt bereiken wat je al jarenlang voor ogen hebt. Met zijn persoonlijke aandacht helpt hij je de kracht bij jezelf te vinden en te ontdekken wat bij jou past.

Afgestudeerd als eerste graad docent Lichamelijke Oefening (HBO) en verschillende minoren zoals creatieve communicatie & sociale interacties (sociale psychologie), icm. met toonaangevende coachingsopleidingen, heeft Murat een enorme ervaring en unieke werkwijze ontwikkeld.

Daarnaast is bewezen kennis over het lichaam, voeding en leefstijl van grote waarde in de begeleiding naar een fit lichaam en gezonde leefstijl om gelukkiger door het leven te gaan.VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK


Wil jij graag werken aan jezelf maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons. In het kennismakingsgesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wil en hoe je dat het beste kunt doen.

PLAN EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

GRATIS PROEFLES


Weet jij wat je wil, maar wil je graag eerst even een keer "proefdraaien" om te kijken of het inderdaad is wat je zoekt? Plan dan een gratis personal group les waarin je de sfeer kunt proeven en waarin wij je laten zien hoe de lessen werken.

PLAN EEN GRATIS PROEFLES