Home / PARTICULIEREN / Personal group training

Personal
Group Training

Sporten in kleine groepen


Onze personal group lessen

Leuk, verrassend en verbindend


Je wilt heel graag trainen, maar liever niet alleen trainen? Inspanning en ontspanning combineren? Dan zijn onze kleinschalige groepslessen iets voor jou. Onze trainingsmethode; Beter bewegen, fitter en sterker worden onder begeleiding van een coach of een trainer, met net dat tikkeltje extra kracht en doorzettingsvermogen dankzij de andere groepsleden.

De groep leert en lacht, daarom krijg je net dat tikkeltje extra kracht. Train op een vast moment in de week of wissel je dagen en tijden naar wens – jij bepaalt!

Son Coach & Trainer Personal Group TrainingOnze personal group trainingen

Schrijf je in voor een van onze personal group trainingen via het rooster.

SON-elements de basis

SON-elements is het fundament van SON coach en trainer. In deze les gaan we terug naar de basis en bouwen aan een sterk fundament voor jouw vitaliteit. Met je lichaam als basis instrument vergroten we jouw lichaamsgevoel en belastbaarheid.

Dit doen we met de belangrijkste krachtoefeningen, ademhaling- en mobiliteitsoefeningen. Je krijgt adviezen mee, we gaan het hebben over het menselijk lichaam, wilskracht, focus en nog veel meer! Het is educatief én effectief!

Fitness kracht en conditie

Sterk(er) en fit(ter) worden daar draait het om in deze les. We combineren de belangrijkste basis krachtoefeningen met conditieoefeningen. Daarvoor gebruiken we stangen en losse gewichten tot aan kettlebells en touwen. Je doet een intensieve warming up en zult daarna een optimale trainingsprikkel realiseren.

Om deel te nemen aan deze les hebben we eerst een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en hoe je dat het beste kunt doen.

Burn

Voor de die hards en liefhebbers hebben we nog iets bijzonders in petto: de burn groepsles is voor iedereen die met (zeer) hoge intensiteit wilt trainen en houdt van een competitie-element. Na een pittige én goede warming up, gooien we met ballen, dansen met de battlerope en nog veel meer!

Om deel te nemen aan deze les hebben we eerst een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en hoe je dat het beste kunt doen.

Outdoor

Een verfrissende buitentraining om fit(ter) te worden. We combineren krachtoefeningen met conditieoefeningen. Daarvoor gebruiken we losse gewichten tot aan kettlebells en touwen. Je doet een intensieve warming up en zult daarna een optimale trainingsprikkel realiseren.

Om deel te nemen aan deze les hebben we eerst een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en hoe je dat het beste kunt doen.Tarieven

Personal Group Training

1x per week

1 x per week sporten
€ 59,95,- per maand
Inschrijfkosten: eenmalig € 29,-

Een contract van drie maanden, daarna maandelijks opzegbaar

Personal Group Training

2x per week

2 x per week sporten
€ 99,95,- per maand
Inschrijfkosten: eenmalig € 29,-

Een contract van drie maanden, daarna maandelijks opzegbaar.Benieuwd of Personal group training bij jou past?

Vraag een gratis proefles aan.

Gratis proefles aanvragen