Home / PARTICULIEREN / Personal training

Personal Training

Investeren in je gezondheid is de moeite waardLevenslang fit en gezond


Die lach op jouw gezicht, daar gaan wij voor. Elk bezoek weer, maar vooral wanneer jij jouw doel behaald hebt. En stiekem alweer nadenkt over een volgend doel of uitdaging. We hebben een unieke aanpak en filosofie; gebaseerd op ons bewezen SON-formule.

Deze formule vormt de rode draad qua aanpak voor onze hele club. En jij? Klaar voor een club die het anders doet? Wij verwelkomen je graag als clubmember. 

Son Coach & Trainer Personal trainingPERSONAL TRAINING INDIVIDUEEL

Inversteren in je gezondheid is de moeite waard

Wil je fitter en energieker worden en bouwen aan een sterk en fit lichaam? Werk samen met een coach aan jouw kracht en fitheid.

PERSONAL DUO TRAINING

Duo training werkt motiverend

Personal training op maat voor 2 personen. We werken doelgericht om jullie lijf sterk(er) en fit(er) te krijgen voor de lange termijn. Wij gaan voor duurzame resultaten.

PERSONAL GROUP TRAINING

Leuk, verrassend en verbindend

Je wilt heel graag trainen, maar liever niet alleen? Dan zijn onze kleinschalige groepslessen iets voor jou.
Energieker en Fitter

Wil je fitter en energieker worden en bouwen aan een sterk en fit lichaam? Samen met een coach werk je heel doelgericht aan jouw kracht en fitheid, op een manier dat helemaal past bij jouw levensstijl of (sport)doel. 

Blijvend resultaat

Samen zoeken we grenzen op, worden we ons bewust van eigen grenzen, nemen we grenzen weg of verleggen we juist grenzen. We testen, meten en werken aan jouw fysieke gezondheid. Met een programma op maat behaal jij niet alleen je doelstelling, maar overtref je deze. Ontwikkeling op alle fysieke onderdelen vindt plaats. Met als doel blijvend resultaat voor de lange termijn.Personal training

Boost je fitheid met Personal training