Home / SON COACH & TRAINER

SON 

Coach en Trainer

Onze filosofie is het creëren van een veilige omgeving waar mensen verantwoord kunnen bewegen én ontspannen in een inspirerende club.
Jouw favoriete plek om te genieten van sporten, ontspannen en ontmoeten in onze leefstijllounge waar andere leden samenkomen voor een kop koffie, thee of een voedzame smoothie.
Een sfeervolle ontmoetingsplek waar alles begint

We vinden het ook belangrijk om een plek te creëren waar jij je veilig en thuis voelt. Wij werken persoonlijk en motiveren. Kwaliteit, professionaliteit, saamhorigheid en gezelligheid smelten samen onder één dak.Onze Filosofie

Wij doen het anders. Maar dan ook écht anders. Onderwijs en de fitnesswereld smelten samen onder 1 dak. Wij hebben een educatieve aanpak en een bijzondere filosofie. Wij geloven in oprecht helpen met een wetenschappelijke onderbouwing.

Wij zijn oprecht, positief en inspireren. We laten de eerlijkheid zien in de processen; de groei en de tegenslagen. Het behalen van positieve gedragsverandering vind plaats, dat is onze belofte.

Bij ons bewandel je een pad met heuvels en obstakels, maar juist dat is hetgeen dat bijdraagt aan duurzame verandering.

Het gaat niet om het resultaat, het gaat om het proces én het volhouden. Het proces van gedragsverandering is voor ons key in de groei van jou als mens.

Natuurlijk train je bij SON omdat je je sportieve doelen wilt behalen. Maar we vinden het ook belangrijk om een plek te creëren waar jij je veilig en thuis voelt.

Onze taal: Binnen SON zorgen we voor een inspirerende en positieve vorm van communicatie. Een belangrijk onderdeel van het veranderen van de levensstijl is de mind-set waarin je verkeert. We zetten de negatieve gedachten om in positieve gedachten.

HET GAAT NIET GOED  IK BEN OP WEG
HET IS ZWAAR  IK GROEIMurat Son

Coach en Oprichter


De kracht van Murat ligt in zijn integere werkwijze, positieve denkwijze en zijn vermogen om jou het vertrouwen te geven dat jij kunt bereiken wat je al jarenlang voor ogen hebt. Met zijn persoonlijke aandacht helpt hij je de kracht bij jezelf te vinden en te ontdekken wat bij jou past.

Afgestudeerd als eerste graad docent lichamelijke oefening (HBO) en verschillende minoren zoals creatieve communicatie & sociale interacties (sociale wetenschap, HBO), icm. met toonaangevende coachings-opleidingen, heeft Murat een enorme ervaring en unieke werkwijze ontwikkeld.

Daarnaast is bewezen kennis over het lichaam, voeding en leefstijl van grote waarde in de begeleiding naar een fit lichaam en gezonde leefstijl om gelukkiger door het leven te gaan. ’Het gaat om de energie, niet om de woorden”De SON formule

SON focust zich op lange termijn resultaten. We leren je op een educatieve wijze bewust te worden van een gezonde levensstijl en hoe je dit op lange termijn kunt toepassen en volhouden. We werken stap voor stap naar waar jij wilt zijn en verder.

De SON methode

Je lichaam en gezondheid zijn je meest waardevolle bezit. Daarom werken wij middels een wetenschappelijk onderbouwd trainingsconcept. Het is gericht op het continu verbeteren van kwaliteit van bewegen en is op individueel niveau aanpasbaar.VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK


Wil jij graag werken aan jezelf maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons. In het kennismakingsgesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wil en hoe je dat het beste kunt doen.

PLAN EEN VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

GRATIS PROEFLES


Weet jij wat je wil, maar wil je graag eerst even een keer "proefdraaien" om te kijken of het inderdaad is wat je zoekt? Plan dan een gratis personal group les waarin je de sfeer kunt proeven en waarin wij je laten zien hoe de lessen werken.

PLAN EEN GRATIS PROEFLES